SamsungGalaxyNote4.net: het perfecte adres

telecom Reageren uitgeschakeld

galaxy note 4De afgelopen weken stonden in het teken van de lancering van de nieuwe iPhone, de iPhone 6. Daarnaast presenteerde Apple ook nog even de Apple watch en maakte het onder meer bekend dat het nieuwe album van U2 voor alle gebruikers van iTunes gratis te downloaden is. In de schaduw van Apple heeft Samsung een telefoon die minimaal net zo goed is.

 

Heel veel poeha

De presentaties van de nieuwste producten van Apple staan sowieso bekend om de vele toeters en bellen die er aangehangen worden. Dat was al zo met de eerste iMac en later met de lancering van de eerste iPod en iPhone. Bij alle nieuwe edities van deze producten, was het opnieuw raak. Met als klap op de vuurpijl de vele poeha die werd gemaakt om de nieuwe iPhone. Maar is dit wel terecht?

 

Eigen feestje

Natuurlijk, het is Apples eigen feestje, maar je moet je soms afvragen of het wel helemaal terecht is dat het zoveel aandacht krijgt. Het gaat hier slechts om een telefoontje, terwijl er op de wereld toch wel schrijnendere zaken plaatsvinden. Daarnaast blijkt nu ook nog eens dat er wel het één en ander mankeert aan de nieuwe telefoon van Apple. Zo zijn ze heel erg buigzaam. Op zich klinkt dat als mooie eigenschap, maar dat is bij deze telefoon absoluut niet de bedoeling. Het gebeurt dus wel, bijvoorbeeld als je hem in je zak hebt en op de fiets zit. Het gevolg: een beschadigde iPhone.

 

Meer kapers op de kust

Genoeg over Apple en de producten van dit overigens voorbeeldige merk. Er zijn op dit moment wel meer kapers op de kust als het aankomt op de smartphone (een telefoon die alles kan: bellen, teksten, internetten enzovoorts). Wat dacht u van de Samsung Galaxy Note 4? Deze Samsung Galaxy Note 4 is nog meer dan een telefoon dan de iPhone dat is. Deze telefoon wordt ook wel een phablet genoemd: een combinatie tussen een telefoon (phone) en tablet. Veel aanbieders spreken over het topproduct van 2014 én 2015. Daarmee zou de Samsung Galaxy Note 4 de iPhone 6 dus overklassen.

 

Vraagtekens

Of dat zo is, is nog maar de vraag. Ik heb in ieder geval te weinig kennis om me daar over uit te laten. Het zou inderdaad zomaar zo kunnen zijn dat de functionaliteiten van de Samsung Galaxy Note 4 veel toereikender zijn dan de iPhone 6. Maar bij zulke conclusies zet ik al snel mijn vraagtekens. Wat is namelijk het doel van websites als SamsungGalaxyNote4.net (die dat dus zeggen over de Samsung Galaxy Note 4)? Juist: verkopen. Al moet ik zeggen dat SamsungGalaxyNote4.net best een volledige beschrijving van die Samsung toestel geeft. Daarnaast biedt SamsungGalaxyNote4.net direct een overzicht aan met de goedkoopste aanbieders van de Samsung Galaxy Note 4. U kunt dus via SamsungGalaxyNote4.net direct doorklikken naar bijvoorbeeld de website van T-Mobile. Op die website hoeft u niet verder te zoeken, want door op de link te klikken komt u direct uit op de pagina waar de Samsung Galaxy Note 4 wordt aangeboden. Op dit moment is volgens SamsungGalaxyNote4.net T-Mobile inderdaad de goedkoopste aanbieder. Na T-Mobile volgen Hi, Hollands Nieuwe, Telfort en Vodafone.

 

Author

Search

Back to Top