Het hoe en waarom van t-shirts bedrukken

mode Reageren uitgeschakeld

tshirt bedrukkenZelf houd ik niet zo van opdrukken op t-shirts. Geef mij maar een polo, trui of t-shirts in een kleur of met een bepaald motief (streep of stip), dat vind ik veel mooier dan een opdruk. Maar in de winkel tref je steeds vaker t-shirts of polo’s aan met drukke opdrukken. Een effen, normale polo is amper meer te koop in de winkel. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een partij die mij t-shirts kan leveren in de vorm die ik wil. T-shirts bedrukken naar mijn eigen smaak dus. Daarvoor heb ik een partij in de hand genomen. De naam van deze partij? Tshirtsandmore.nl. Op deze website kunt u perfect aangeven wat u precies wilt met een t-shirt. Zelf bepaalt u welke kleur de polo moet zijn en wel motief deze moet hebben. Vervolgens bepaalt u, in de volgende stap van het proces van t-shirts bedrukken, wat er precies op het shirt moet komen. U voert in welke tekst er op moet komen. Daarnaast kunt u ook een afbeelding of logo laten opdrukken op het t-shirt. Deze kunt u als bestand uploaden op de website (bij voorkeur een jpg of jpeg bestand). Daarna is het afrekenen en wachten maar. Binnen een aantal dagen heeft u uw ‘custom made’ shirt in huis.

Author

Search

Back to Top