Glaszetter in Zaandam wint de hoofdprijs

werk Reageren uitgeschakeld

glaszetten

Een glaszetter in Zaandam heeft een mooie onderscheiding gekregen. Voor zijn vakmanschap kreeg de glaszetter in Zaandam een mooie beker en een grote bos bloemen. Het was de eerste keer dat er een prijs werd uitgereikt aan de beste glaszetter van Nederland.

Uiteraard was de glaszetter in Zaandam verheugd met de uitverkiezing: ,,Ik sta perplex. Ik had nooit gedacht dat ik nog kampioen van Nederland zou kunnen worden, maar blijkbaar ben ik op mijn vakgebied toch de beste van het land,” luidde de reactie van de winnaar, die toch anoniem wenste te blijven. Direct na die eerste zinnen toonde de vakman zich direct realistisch en strijdvaardig: ,,Maar nu is het natuurlijk zaak om de beste te blijven. Ik heb een bekende sporter wel eens horen zeggen dat het eenvoudig is om op een bepaald niveau te komen, maar dat het moeilijker is om op dat niveau te blijven. Ik moet dus bewijzen dat het geen incident was en dat ik ook volgend jaar tot de beste glaszetters van Nederland hoor.”

Aan de uitverkiezing is overigens geen geldbedrag verbonden. De organisatie geeft de glaszetter wel de mogelijkheid om te adverteren in landelijke media. Ook zijn website, www.glaszetterzaandam.nl/, mag een vernieuwing ondergaan.

Author

Search

Back to Top