Dartflights de verschillen

sport Reageren uitgeschakeld

dartflights de verschillenDart flights heb je in verschillende soorten en maten. In dit artikel gaat het over deze verschillen. Denk hierbij aan de dikte en natuurlijk de verschillende vormen. Wat is hier nu daadwerkelijk het verschil tussen tijdens het darten en wat doet het met je spel.

Ten eerste wat is de functie van dart flights. De functie van dart flights is stabiliteit bieden tijdens de vlucht van de pijl naar het bord toe. Iedere vorm van de flight heeft zo zijn eigen manier van stabiliseren van de pijl. Jij als darter kan zelf kiezen wat je natuurlijk fijn vind. De keuze zal vooral liggen aan wat voor jou fijn aanvoelt en dit weet je zelf het best door er veel uit te proberen en een keer met iets anders als de standaard flight vorm te gooien. Een aantal voorbeelden van andere vormen zijn Standard 6, Pear, Kite, Big Wing en nog een hoop meer dus er zijn genoeg mogelijkheden wat misschien jou darten wel verbeterd.
Vaak kun je veel verschillende vormen aanschaffen in een dartshop bij jou in de buurt of online. Ā Maar veel darstshops verkopen ook nog verschillende micron flights. Micron heeft betrekking op de dikte van de flight. Hoe meer micron hoe langer een flight mee zal gaan.

Er word op dit moment steeds meer geƫxperimenteerd met nieuwe dart flights die op de markt worden gebracht. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe shafts en flights van Cosmo darts waarbij je de flight als het ware op de shaft klikt.

Zo heb je bij de dart flights en andere dart spullen genoeg variatie om zo je pijl samen te stellen en deze helemaal eigen te maken. Denk hierbij aan verschillende shafts, barrels en dan natuurlijk de dart flights en nog talloze andere dart spullen.

 

Author

Search

Back to Top