Catering Deventer of Catering Papendrecht?

feest Reageren uitgeschakeld

catering serviceBinnenkort ga ik, na een verzoek van mijn baas, een groot bedrijfsfeest organiseren. Veel dingen zijn al geregeld, maar het belangrijkste van alles nog niet. En dat is de catering, want wat is een feestje zonder goed eten en drinken? Nu ben ik twee goede aanbieders van party catering tegengekomen, maar ik twijfel tussen beiden. Omdat ik hier geen reclame wil gaan maken, zal ik de namen van de bedrijven niet noemen. Ik zal het houden op Catering Deventer en Catering Papendrecht. De plaatsnaam geeft de plaats waar de cateraar is gevestigd weer. Beide cateraars hebben hun voor- en nadelen, maar ik ben er van overtuigd dat zowel Catering Deventer als Catering Papendrecht een feest kan voorzien van goed eten en drinken. Ik ben alleen op zoek naar mensen die deze bedrijven wel eens ingehuurd hebben. Wat zijn de ervaringen van deze mensen? Waar was bijvoorbeeld Catering Deventer sterk in en wat waren de minder sterke punten van Catering Papendrecht? Op vragen als deze zoek ik antwoorden. Wellicht dat iemand die dit leest en ervaring heeft met één van deze cateraars, contact met me opnemen. Dat kan door te reageren op dit bericht of mij een e-mail te sturen. Eveneens kunt u mij telefonisch bereiken.

Author

Search

Back to Top