Al bijna twee eeuwen Peter Kaiser schoenen

mode Reageren uitgeschakeld

peter kaiser schoenen bij contessa
Al bijna twee eeuwen timmert Peter Kaiser met zijn Peter Kaiser schoenen aan de weg. Natuurlijk niet meer in de persoon zelf, maar zijn familie en werknemers hebben het merk gebracht tot waar het nu staat. En nog altijd zijn de Peter Kaiser schoenen populair onder de vrouwen.

 

Een korte geschiedschrijving

We schrijven het jaar 1838. Ruim een eeuw voor de start van de eerste wereldoorlog wordt het merk Peter Kaiser opgericht door Peter Kaiser zelf. In het kleine, Duitse dorpje Pirmasens legt Peter Kaiser de basis voor wat het merk vandaag de dag is. Overigens is Pirmasens het oudste schoenendorpje van de wereld. Nergens anders werd al zo vroeg een schoenenmerk opgericht. Maar goed, terug naar Peter Kaiser schoenen. De historie van het merk zie je nog altijd terug in de modellen. Deze zijn namelijk klassiek, doch elegant. In de volgende paragrafen zal ik de modellen van de Peter Kaiser schoenen wat meer aan bod laten komen.

 

Voor iedere vrouw wat wils

Want dat het merk beschikt over een aantal mooie modellen, staat als een paal boven water. Het oudste model is wellicht de hak van Peter Kaiser. Nog altijd zijn de contouren van de eerste hak zichtbaar in de hakken die Peter Kaiser schoenen vandaag de dag nog op de markt brengt. En blijkbaar verandert er in bijna twee eeuwen niet veel aan de populariteit, want deze is nog altijd op eenzelfde, hoog niveau. Veel vrouwen doen, in figuurlijke zin, een moord voor een mooi paar Peter Kaiser hakken. Overigens is er voor iedere vrouw wat wils.

 

Er is nog veel meer

Maar er is dus nog veel meer dan de Peter Kaiser hak. Wat dacht u van de pumps van dit Duitse merk? Ook deze zijn erg mooi en onderscheiden zich van diverse andere merken. Vergelijk deze pumps (klik op http://www.contessa.nl/merken/peter-kaiser) maar eens met de pumps van een merk als Panama Jack. Dit laatste merk komt qua schoonheid van de pumps toch niet in de buurt van de pumps van Peter Kaiser?

 

Mooi, maar waar koop ik Peter Kaiser schoenen

Enfin, u zult het met me eens zijn: de schoenen van Peter Kaiser zijn inderdaad van grote schoonheid. Nu bent u misschien al op zoek geweest naar een verkoopadres van Peter Kaiser schoenen, maar het zou zomaar kunnen zijn dat dit vies tegenvalt. Niet elke schoenenwinkel in Nederland heeft Peter Kaiser schoenen namelijk in het assortiment. Er zijn wel een aantal handige adresjes voor u, mocht u geïnteresseerd zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld enkele webshops die Peter Kaiser schoenen aanbieden. Een voorbeeld van zo’n webshop is http://www.contessa.nl/merken/peter-kaiser. Met de webshop van Contessa noem ik gelijk één van de beste aanbieders. Contessa heeft namelijk een groot aanbod aan Peter Kaiser schoenen en daarnaast liggen de prijzen op eenzelfde niveau als ze in Duitsland liggen. Contessa rekent dus geen invoerkosten of iets dergelijks door. Bent u benieuwd naar de modellen die Contessa in haar webshop heeft staan? Surf dan snel naar http://www.contessa.nl/merken/peter-kaiser en kijk onder de Peter Kaiser schoenen voor meer informatie. Bezorgtijden liggen over het algemeen vast op vijf dagen.

Author

Search

Back to Top